keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Happy New Year 2014!

Hyvää uutta vuotta ystävät ja lukijat kautta maailman! Joulu oli ja meni, vietin sitä rauhallisissa merkeissä kämpillä skypettäen suomeen, herkutellessa perinteisillä jouluruoilla (tein jopa riisipuuroa eka kertaa elämässä - winning!) ja ainakin pari pokkaria lukiessa ja suklaata syöden. Lepo tuli tarpeeseen.

Siitä on aikalailla tasan 11 kuukautta, kun maailmalle lähdin. Aika rientää, kulunut vuosi on tuonut tulessaan uusia ystävyyssuhteita ja kartuttanut uusia kokemuksia. Kuten alkuvuodesta ehkä olen todennut, suurimmat unelmat ovat toteutuneet ja uusia on jo liuta jonossa. Ainakin keväälle olen suunnitellut pitkän viikonlopun reissuna New Yorkiin, joten sitä odotellessa.

source: weheartit.com - search: new years eve
source: weheartit.com - search: new years eve
Uuden vuoden vaihtumista kävin juhlimassa vanhan high school kaverini kodissa n. 150 mailin päässä Dallasista olevassa pikku townissa (suomessa ne ois jo kaupunkeja). Hieman matkaa yhden yön reissulle, mutta kuullessani että heillä oli suunnitelmissa järjestää Mardi Gras-inspired murder mystery dinner party, joten olin valmis hyppäämään ratin taakse ja viettämään erilaista, mutta ikimuistoista uuden vuoden aattoiltaa.

source: weheartit.com - search: new years eve
2014 tulee todellakin olemaan GREAT. Skål!

Satu xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...