lauantai 25. tammikuuta 2014

Avautuminen

Veemäisen viikon päätteeksi ajettelin avautua teille rakkaat lukijat, etten anna liian ruusuista kuvaa elämästä täällä.
- Töissä linjaesimies delegoi mulle sen vastuulle kuuluvia hommia. Hän on uusi meille, eikä tunne meidän työnkuvaa, joten hän nakittaa meidät hoitaan/selvittään "action items" mihin me tarvitaan siltä apua.
- Joku paniikki iski koko kerroksessa ja kaikenlaista shaissea valui tuolta ja täältä. Ei paljon naurata tällä paskalla palkalla istua ja selvitellä pitkin iltaa kun muut lähtee himaan ajoissa. Turhan korkea työmoraali kenties? Onneksi kävin salilla töitten jälkeen melkein joka päivä, vaikka ei sinne olisi jaksanut/kiinnostanut raahautua. Näköjään ne endorfiinit on olemassa? Mutta torstai-illan tapahtumat kruunasin tämän viikon:

Läksin illalla työkaverin vaimon kanssa line dancing tunnille, kun se syksyn kurssi oli mitä oli. Oltiin puhuttu siitä jo ennen joulua, että mennään nyt käymään ja kokeileen. Kurssi oli eri mestassa, kuin missä syksyllä käytiin, mutta löysin paikan päälle ja odottelin kaveri parkkipaikalla, kun se ainakin 15min ajan ajoi sen paikan ohi.

No siinä odotellessa istuin pimeässä autossa ja auto alkoi peruuttaen parkkeeraan siihen mun viereen. Mielenkiinnolla seurasin tilannetta kun oli melko tiivis paikka. No se tyyppi sai autonsa parkkiin ihan malliikkaasti kunnes kuulin kumahduksen. Se saatana tauno iski autonsa oven mun kylkeen (istuin pimeässä autossa eikä tod. näk. hoksannut mua)! Nousin autosta sukkana ja haukuin äijän alimpaan helvettiin "s--- kun ihmiset eivät välitä muitten ihmisten omaisuudesta, mä otan sun rekkarista kuvan ja laitan laskun postissa tulemaan jos löydän yhtäkään kuhmua autosta". Tämä aasialaismies pyyteli anteeksi melkein ääneti.. "i'm sorry, i'm sorry"..ja jatkoin "I'm sorry doesn't help in this situation"! Toivottavasti sai ikuiset traumat raivoavalta blondilta ja katsoo jatkossa miten ovensa aukoo. Vituttaa nämä paikalliset ihmiset ku ne ei välitä pätkäkään... minäkin alan pätkiin mun ovea teidän autojen kylkeen, PRKL!
source: google.com - search: ignorant people 
Haluaako joku muukin avautua?

Satu xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...