torstai 4. huhtikuuta 2013

NHL peli-ilta

Viime viikon perjantaina käytiin suomipoppoolla katsomassa Dallas Stars vs. Minnesota Wild NHL-peli. Peliä ennen suunnattiin Dallasin Uptowniin häppärille ja paikkaan nimeltä the Social House. Ruoka on alusta asti itsetehtyä eikä hinnat olleet päätä huimaavia. Pitsat oli puoleen hintaan, samoin kuin tietyt alkuruoat ja hanaoluet (100 eri oluen valikoima) oli tarjouksessa 5 dollaria tuopilta. Siiderin ystävälle sieltä löytyi muutama eri laatu, kuhan jotain on!
Pitsaa ja pari tuoppia siideriä (kokonaislasku $20 sis. tipit)
Sieltä parin tunnin syömisen ja juomisen jäljiltä suunnattiin American Airlines-centerille katsomaan matsia. Mahtava peli kaiken kaikkiaan: Mike Modano, pitka-aikainen Starsin kapteeni kävi heittään aloituskiekon. Pelin aikana tehtiin 8 maalia (kotijoukkue voitti 5-3), paljon jäähyjä vieras joukkueelle ja jännittäviä tilanteita. Tietty näin Jaromir Jagrin pelaamassa, joka nyt alkuviikosta kaupattiin Bostoniin. Tietty Mikke Granlund oli joutunut just Minnesotan farmijoukkueeseen, joten se nyt vähän harmitti. Tottakai pelaajien tunteet kuumeni vähän väliä ja aika ajoin seurattiin nyrkkitappeluita. Juomat oli naurettavan kalliita kuten voi olettaa, ostin ison smirnoff icen, joka maksoi $11! Olut ei ollut paljon sen halvempi, $10! Kaiken kohokohta oli kyllä, kun meidän poppoo pääsi jumboscreenille! 5 seconds of fame :D LOL Joku mies meiltä töistä oli tunnistanut mut ja toi sitten jälkikäteen Dallasin maalivahdin Kari Lehtosen posterin, joka nyt komeilee työpaikan sermillä.

Hyvä paikat!
Kari Lehtonen on my wall at work
Pelin jälkeen mentiin "yhdelle" Uptownin pääkadulle McKinney Avenuelle, jossa on baareja toinen toisensa jälkeen. Tosi nastan oloinen kaupunginosa, jossa oli mahdollisuus KÄVELLÄ paikasta toiseen. Hyvin harvinaista ainakin Texasissa. Paikkaan on kehitetty paljon viimeisen 10 vuoden aikana ja sen kyllä huomas. Ja siellä kulkee ilmainen ratikka! Pitää joskus ottaa aiheeksi käydä pienellä kiertoajelulla.
McKinney Avenue Trolley
 Ja yön pikkutunteina, mahtavan ukkosen ilman saattelemana meidän designated driver ajoi porukan koteihin. Tiellä oli varmasti 10cm vettä! Hmm... pitääpä joskus ottaa paikallisesta ukonilmasta vaikka videoklippiä ja laittaa tänne niin saatte vähän käsitystä, mitä se "parhaimmillaan" on.

Nyt takaisin levähtään... olen nimittäin taas KIPEÄ! Palellutin itseni tiistaina spinning-tunnin jälkeen, kun en heti mennyt suihkuun. Piti siinä keskustella asiakaspalvelijan kanssa, joka kauppasi vuoden jäsenyyttä ja siinä ehti vähän tulla "kylmä". Näin on käynyt aikaisemmin, mutta en ollut kaukaa viisas. Jospa tämä tästä menis äkkiä ohi, sillä viikonlopuksi on luvattu yli 25c lämmintä (tänään oli vaivaiset 10c, epänormaalia tähän aikaan vuodesta täällä päin).

Satu xx

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...