lauantai 6. huhtikuuta 2013

Odottamaton tunnustus

Oho, mun blogilla on lukijoita! Siis muitakin kuin Suomessa olevat ystävät ja tuttavat, siis ne muutamat, jotka yleensäkin tietävät blogin olemassaolosta. Sain blogitunnustuksen Palmun Alta -blogin pitäjältä Pabelta. ISO KIITOS! Ihanaa tietää, että joku jaksaa lukea näitä satunnaisia arjen avautumisia.
Aloitin blogin kirjoittamisen ystävien kannustamana, kun siirtoni firman Dallasin toimistolle selveni viime vuoden lopussa. Alunperin tarkoitus oli aloittaa blogin pitäminen jo vuosi sitten, kun läksin Englantiin vuodeksi yliopistoon maisterin papereita hakemaan.. no se sitten jäi. Tosin tästä nyt taitaa tulla vähän pidempi keikka ja kun välimatkaa on se 5000mailia/8000km ja 8 tunnin aikaero, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Helpottaa huomattavasti elämään, kun voi samat kuulumiset kirjoittaa yhden osoitteen alle ja vähentää kymmenien mailien lähettämistä. On paikka, josta kaikki kiinnostuneet voivat käydä kyttäämässä lukemassa mitä täällä viime aikoina on tapahtunut. Totuushan on, että arki se on joka paikassa.

Tunnustuksen ohjeet ovat seuraavanlaiset:
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi. Valitse viisi (edit: sori, nyt vain kolme) ihanaa bloggaajaa (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme siis uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden ihanan blogituttavuuden.

Tunnustus jatkaa matkaa seuraaviin blogeihin:
Omena ja Unelma
Suklaata ja Kahvia
Adventures of the K Family

Ihanan erilaisia ulkosuomalaisia eri puolilta maailmaa.
(Toivottavasti, ette ole vielä tunnustusta saaneet)

Satu xx

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia kovasti tunnustuksesta - oli kiva käydä täällä tutustumassa sun blogiin kanssa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...