sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikon kohokohdat

Nyt lyhyt katsaus tapahtumarikkaaseen viikkoon:
Maanantaina sain vihdoin sohvan ja olen päässyt nauttimaan löhöilystä ja samoin telkkaria on tullut katottua enemmän. Keskiviikkona sain postissa virallisen ajokorttini! Beware Texas drivers ;) Ajokortti oli viimeinen osa relocationia ja nyt olen siis virallisesti "paikallistettu". Torstaina pyörähdin kaupassa ja bongasin paikallisen karkkilaatikon Angry Birds-karkkeja.
only 99cents!
Perjantai aamu alkoi sitten mielenkiintoisesti. Heräsin ennen kuutta, kuten joka arkiaamu tällä viikolla, ja olin jo seitsemän jälkeen autolla valmiina lähdössä töihin.. Pääsin autoon, mutta auton avain ei mennyt lukkosylenteriin. Jarrupoljin oli jäykkä, ratti lukossa ja ja... meikäläisellä leuka loksahtanut auki. WTF? Torstaina töitten jälkeen olin parkeerannut auton kämpän eteen eikä autossa ollut mitään vikaan. No soitin pari puhelua autoasioista tietäville, 30min säätämisen jälkeen palasin takaisin sisälle juomaan aamutee ja viestitteleen projektipomoille että olen home officella siihen asti, kuhan keksin keinon miten tuo korjataan. No veli suomesta sitten laittoi maililla linkin ongelmaan ja lopputulos oli, että ainoa keino ois hinata auto lähimpään VW:n korjaamoon ja uudelleenohjemoida se. No, onneksi auton ostohintaan kuului 2-vuoden 24h roadside assistance eli soitin hinausauton viemään Taistoa korjaamoon. Tunnin odottelun jälkeen hinausauto oli pihalla ja kuski kysyi, mikä on vikana. Selitin tilanteen ja kaveri menee auton sisään ja alkoi härppimään sitä lukkosylinteriä. Tyyppi sai jonkun jumittuneen pinnin vapautettua, avaimen paikolleen ja auton käyntiin. HALLELUJAH! Päivä pelastettu. Ja auto toimii kun mitään ei ois tapahtunut eli säikähdyksellä selvittiin. Tapahtumalta jälkeen lepyttelin Taistoa ja käytin sitä pesussa ja yritin pölyjä pyyhkiä sisältä. ;)

I see rainbow @ car wash
Lauantaina kävin T:n kanssa Grapevine lakella piknik:llä. Haettiin kanasalaatit Corner Bakery Cafe'sta, siideriä Krogerilta ja ajettiin kivalle piknik paikalle. Mukavan raikas tuuli puhalsi ja kortinaukasijan jäädessä matkasta, ja pienen epätoivon saattelemana, käytin abloy:n kotiavainta korkin aukaisemiseen (Mitä se tekee edes mun laukussa?). Pienen taistelun ja sihinän saattelemana sain pullon avattua. Innovointia parhaimmillaan!  Mutta kelit täällä paranee, tänään oli aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämmintä oli +29c. On ollut normaalia kylmempi kevät aikoihin, sama trendi ollut ilmeisesti Suomessakin? Huomenna pitäisi mennä +30c rikki, vielä kohtuulliset lämpötilat, mutta hyvä jo totutella tuleviin kesäkeleihin. Nyt takaisin valmistautuun huomiseen.. paluu arkeen odottaa.

Satu xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...