sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunnuntai

Aamu alkoi siivousurakalla: löysin netistä hyvän, "ekologisen" ohjeen millä saa hyvin esim. suihkusta ja lavuaarista saippuat puhdistettua. 2.5dl valkoviinietikkaanlämmitin mikrossa (Täällä ainakin valkoviinietikka on halpaa kuin saippua, joten päätin kokeilla)  ja sekotin sen n. 1 dl tiskiaineen kanssa suihkepulloon ja pienensekoituksen jälkeen ei kun ruutaamaan. Annoin sekoituksen vähän aikaan vaikuttaan ennen ku sienellä pyyhin jynssäsin liat pois. Toimi muuten kuin unelma, suihku ja lavuaari on kuin uusi ja todella helposti lähti. Suosittelen! Tottakai onnistumisten kanssa on myös epäonnistumisia: hajotin ihana lasisen purkin kannen, jossa pidin mun vanulappuja (jenkit tykkää yltäkylläisestä sisustamisesta ja yritän sopeutua kulttuuriin), ja tottakai sain lentävistä lasin palasista kivan haavan jalkapöytää. Ensiapua jalkaan ja kappas kun lamppu syttyi: mullahan on pikaliimaa ja ei muuta kun limailemaan palaset yhteen. Voilà, purkki taas käyttökelpoinen.

Vihdoin alkaa olla kesän tuntua, tänään pääsn nauttimaan (paikallisittain) keväisestä +27C lämpötilasta ja sen kunniaksi kävin hakemassa ensimmäisen Starbuck's kahvin, sitten tänne saapumisen(!). Alkuviikosta täällä tehtiin uusi "record low" (miten tuoki sanotaan suomeksi?) yölämpötilan kanssa: 37F eli vain +3C! Todella epänormaalia olla näin kylmää tähän aikaa vuodesta ja turhahan mun on valittaa, mutta en mä uskonut saavani suomen kelejä perässäni. Anyway, back to the point, ajelin Starbuck'sin kautta puistoon nauttimaan auringonpaisteesta ja kylmästä kahvista.

Iced coffee with 2% milk

Kevät!
Campion Trail
Ei ole pitkä varjo!
Suuntasin myös eka kertaa tälle keväälle poolille loikoilemaan ja lueskeleen pokkaria. Sais tämä kalkkunan värinen hipiä saada vähän väriä. Aamun siivousurakka toimi hyvänä treeninä, joten loppupäivä menikin relatessa. Taidanpa jatkaa teemaa ja rentoutua hetken ennen alkavaa kiireistä duuniviikkoa.

Satu xx

1 kommentti:

  1. Näyttää niin nätiltä ja rauhalliselta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...