maanantai 25. helmikuuta 2013

Kamojen purkamista ja renkaiden potkintaa

Moro. Pikakuulumiset, ennen ku hyökkään omaan sängyyn 1,5 viikon ilmapatjaepisodin jälkeen! JEE! Tänään oli siis vihdoin muuttokuorman purkupäivä, sain kaikki kamat kämpille ja seuraavaksi edessä pyykkäystä, tiskaamista, siivoamista kuhan sellaista kerkeää edes ajattelemaan. Eli joskus viikonloppuna/ ens viikolla, kun ykkösprioriteettina on auton ostaminen mut siitä kohta lisää. Muuttomiehet olivat tosi ystävällisiä ja pientä lisätippiä vastaan kävivät hakemassa takaisin suomeen muuttavalta tutulta pesukoneen ja rumpukuivaajan ja vielä asensivat paikoilleen. Ainakin osittain, koska ainakin poistovesiputken liitännän kanssa oli haasteita mut anyway! Tästä se lähtee..


Seuraava etappi on siis auton osto. Mun pää on ihan pyörällä eri kriteereista ja voin sanoa, että kiire aikataululla autokaupoissa pyöriminen ei kuulu mun favorite shoppailukategoriaan. Luojan kiitos nyt ei ole vielä hullut helteet, koska järki lähtee jo nyt! Mulla oli paljon hauskempaa sunnuntaina, kun suuntasin sunnuntaishoppailulle lähiostarille Grapevine Millsiin ja mukaan lähti mahtavia löytöjä -50/70% alennuksella! 66 dollarilla (50euroa) sain Banana republicista t-paidan, 3/4-hihaisen paidan ja bootcut farkut. Että tähän suuntaan! Lähti vielä mukaan Kenneth Colen mekko ja tilasin ihan sairaan makeat mustat nahkaiset remmikorkkarit kiilapohjalla, jotka postitetaan mulle Philadelpiasta asti kun ei sattunut löytymään lähempää. Mutta kannatti se puolen tunnin puhelin rumba, jonka myyjät tekivät, sillä kengille jäi hintaa naurettavat $38 eli taas puoleen hintaan.

Mutta palatakseni autoihin, tämä onnistumisen fiilis, kun tekee hyvän löydön, ei vielä ole tullut vastaan. Varsinkin kun haluaa pitää budgetin mahdollisimman järkevänä, eikä suurin osa ollut edes inhimillisessä kunnossa ja repaleinen interior antaa kuvan, ettei koko rakkinetta ole hoidettu muutenkaan. Ja en mä kaikista konepellin alla olevista mekaanisista osista ymmärrä hevon... Joten lauantain epätoivoisen kiertelyn jälkeen tein päätöksen nostaa budgettia parilla tonnilla ja samalla löin naulan arkkuun että pieni laina on otettava (jota olin tänään selvittelemässä pankissa ennen autokauppareissua työkaverin kanssa, jolta sain paljon kaipaamaani tuntemusta myös teknisistä asioista eikä vaan sisutuksen siisteydestä;). Lauantaina ois deadline saada auto alle, kun vuokra-auto pitää palauttaa. Lopputulos jäänee nähtäväksi. Stay tuned! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...