sunnuntai 3. helmikuuta 2013

I am here!

Täällä ollaan! En taida vieläkään sitä tajuta edes vuorokauden jälkeen, tuntuu vaan niin tutulta. Keskiviikkona viimein varmistui, että voin lähteä mutta onneksi siinä oli pari päivää sulatella asiaa. Lauantaiaamuna 06:00 suomen aikaa alkoi reissu rapakon taakse (heräsin tosin jo 03:30) ja eilen pääsin 7pm hotellille. Lentokentällä sain jonottaa tunnin border controliin, hakea laukut (onnekseni tuli perille!) ja löytää rental car centeriin menevän bussin pysäkki.  Pitkällä lennolla en saanut nukuttua, joten tuli reilut 24h valvottua. Aika meni tosi nopeasti pokkaria lueskellen ja musiikkia kuunnellen.

1. Aamuaurinko Helsingin yllä 2. Boeing 747, tuollasella lensin 3. Grönlantin yllä 4. Moottoritieliittymä Dallasissa
Hotellille pääsyn jälkeen suunnistin muistin ja google mapsin avulla Krogeriin (paikallinen ruokakauppa) ostamaan vettä. Matkan tarkoitus oli hakea iltapalaa, joten suvun perinteitä kunnioittaen suuntasin Wendy'sin drive-thru:sta hakemaan spicy chicken - aterian. Joka kerta, kun olen Dallasiin tullut, ollaan perheen kanssa aina haettu ekana iltana tuo samainen ateria Wendy'siltä. Maistui muuten ihan sairaan hyvältä! Kyllä sen jälkeen uni maistui, sängyllä johon pitää hypätä, että siihen pääsee istumaan. Eilen sain autovuokraamosta vähän kolhitun Toyota Camryn, mutta olin niin väsynyt lähtä siitä enää valittaa (ja raahata laukut takas front deskille), joten kävin tänä aamulla toimistolla siitä avautumassa ja se sitten vaihdettiin uuteen Mazda5:seen. Tulee vaan ihan "soccer mom" olo, kun 6 paikan autolla päästelen. LOL.

1. Wendy's Spice Chicken- combo 2. Mazda5, kk:n kulkupeli
Autonvaihtoreissun jälkeen suuntasin... shoppaileen tottakai! Tuli todettua 4h kiertelyn jälkeen, että täällä voi helposti kuluttaa palkka. Ekasta liikkeestä löysin jo nahkaiset kesäsandaalit ja toisesta lompakon (eivät dollarit mahtuneet suomen lompakkoon). Yhdestä lemppariostarista löysin itelle valkoisen jakun.
Onneksi arki-iltoina en varmastikaan ehdi shoppailua miettiäkää.. luottokorttikin tykkää!
Mutta nyt suuntaan päivälliselle Tiinan kanssa ja sitten tulen valmistautumaan ensimmäiseen työpäivään.

xx

2 kommenttia:

 1. Voi kuulostaa siltä, että oot jo ihan kotonas!
  Nauti murmeli, nauti!! :)
  -maikki

  VastaaPoista
 2. Kiva, oot päässy perille. Ootkin ollu mielessä. Ihanalta olosi vaikuttaa, ja oot tainnu päästä juuri sinne minne aina halusitkin :) Mukavia seikkailuja!

  -Maarit

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...