perjantai 25. tammikuuta 2013

Odotuksia, Tavoitteita, Unelmia

Multa kysyttiin tänään lounastauolla, mitä odotuksia mulla on ekalle vuodelle uudessa maassa. APUA! En ole ehtinyt miettiä, kun olen vaan keskittynyt kokonaan lähtöprosessiin. Tämän innoittamana otan härkää sarvista kiinni ja listaan ne  nyt tänne. Nämä on ehkä odotusten lisäksi myös tavoitteita ja unelmia, joita haluan toteuttaa. Onpahan jotain konkreettista, johon voin palata vuoden päästä ja nähdä, olenko saavuttanut mitä olin suunnitellut. Tuli tässä vaarallinen assosiaatio, tämä on kuin jokavuotinen työpaikan personal development planiin kehityskohteiden listaamista. Tosin tuhat kertaa helpompaa! Ja tavoiteasetteluun kuuluu rajatut ja saavutettavissa olevat tavoitteet, joten en nyt listaa yltiöpäisesti kaikki maan ja taivaan väliltä. Taidanpa sittenkin jättää sen öljymiljoonärin tavoittelun ensi vuodelle. ;)
  
  kaikki kuvat: weheartit.com
  
 1. Käydä NYCissä. Ainakin yhdessä suurkaupungissa on käytävä! Olen jo pitkään unelmoinut matkasta New Yorkiin ja nyt sekin ois paljon helpompi toteuttaa, kun sijaitsee samalla mantereella.
 2. Tavata paljon uusia ihmisiä ja laajentaa sosiaalisia ympyröitä. Onneksi ulkomailla uusien ystävien saaminen on paljon helpompaa kuin suomessa. Pääsee paremmin kiinni kulttuuriin ja paikalliseen elämäntapaan.
 3. Paikallisurheilun seuraaminen. Enkä tarkoita tv:n välityksellä. Kerran olen NHL pelissä käynyt 10 vuotta sitten, joten on jo aika mennä uudestaan.
 4. Ihan must on pysyä omissa mitoissa! Ravintolaruoka ja valtavat annoskoot voi koitua kohtaloksi.
 5. Ois ihana urheilla enemmän ulkona. Siihenkin on jatkossa enemmän mahdollisuuksia, kun pääsee nauttimaan 8kk vuodessa kesäisistä olosuhteista. Golfin peluu täytyy aloittaa mikäli meinaa päästä piireihin ;)
 6. Muistaa RELATA ja NAUTTIA! Pitkät työpäivät tulevat olemaan osa arkea heikon resurssitilanteen takia (ja juuri tänään kuulin, ettei tilanne ole helpottumassa!), joten pakko ottaa omaa aikaa ettei lamppu ylikuumene välittömästi.
Tästä on hyvä lähtee.. jos nyt pääsis vielä paikan päälle! xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...