keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Thanksgiving and Black Friday

Viime viikolla juhlittiin kiitospäivää, joka tarkoitti pitkää neljän päivän viikonloppua. Torstaina kävin kaveripariskunnan kanssa Uptownissa Thanksgiving dinnerilla, taas yksi merkintä bucket listiin eli perinteinen kiitospäivän illallinen on nyt syöty! check.

Onneksi oli edes joku ravintola auki - kuva: weheartit.com
Lisäksi tein listan FB:n asioista, joista olen tänä vuonna kiitollinen:
1) Terveys (toistaiseksi amerikkalaisten kansantaudilta diabetekseltä turvassa, mutta hitto näitten elintarvikkeitten kanssa - lue: kaikki on prosessoitua/hormooneilla kasvatettua - eli ei hyvältä näytä pitkällä tähtäimellä)
2) Ystävät ja perhe
3) CC Taisto tottakai! Suomessa ajelisin jollain kuppasella Nissan micralla. Tai no ei mulla ois sitäkään.
4) Menneestä 10kk Dallasissa - maanantaina tuli tasan 10kk tänne muutosta.

kuva: weheartit.com - search: thankful
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Perjantai oli kuuluisa black friday, joka on ns. ensimmäinen virallinen jouluostospäivä. Kaupat aukeaa nykyään jo torstai-iltana ja ovat koko yön auki ahneimmille joulushoppailijoille ja lupaavat hyviä tarjouksia. Black Friday:na myydään enemmän vanhempia malleja kuin ihan uusimpia alennuksessa. Mm. kampaajani sanoo tekevänsä kaikki jouluostokset kyseisenä päivänä.
kuva: weheartit.com - search: black friday
Osa nettikaupoista aloitti black friday-alennukset jo edeltävän viikon sunnuntaina. Silloin itsekin sorruin shoppailemaan ja tilasin pitkään haikailemani tabletin Amazonista. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin Samsung Galaxy Note 10.1: n vanhempaan versioon. Siitä oli $100 alennusta ja hinnaksi jäi $399 plus verot.

How exciting! Paketti tuli kahdessa päivässä
Alkuperäinen cover case lähti ostokoriin mukaan
Toistaisesti olen ollut ihan tyytyväinen. Tykkään Android-järjestelmästä, koska voin vapaasti muokata siitä haluamani ja muistikin tuntuu riittävän monen ohjelman yhtäaikaiseen käyttöön. Kokeilin jo muutamia mukavia ominaisuuksia, kuten yhdistäminen telkkariin, jotta voin soittaa YouTubea telkkarin kautta ja käyttää tablettia kaukosäätimenä. 

Tästä kaikesta riemusta iski shoppailuhurmos:
1) Päivitin nettini 30Mbps aikaisemmasta 15mbps, jotta telkkari soittaa videoita ilman hetkellisiä latauksia. $20 enemmän kuluja eli pari viinipulloa vähemmän jatkossa. Kah, kroppakin kiittää!

2) Kuuntelen paljon musiikkia ja nopean netin innoittama PÄÄTIN, että tarvin juuri nyt heti laadukkaan mutta halvan (takuuvarma yhdistelmä!) kajari/kotiteatterijärjestelmän, mutta ilman sitä ainaista johtohelvettiä! Kas kummaa, etsintä osoittautui vaikeammaksi kuin kuulostaa. Ihan liikaa hifi valmistajia, kuten bose, karman hardon, brewons & wilkins, sonos tai esim. martin logan (ja nää ei oo mitään paskoja!) ja vaihtoehtoja 5.1. surround sound järjestelmästä sound bar + subbari yhdistelmään. Mulla meni järki, joten jätin etsinnät toistaiseksi, mutta toivottavasti löydän juuri minulle sopivan viimeistään ennen vuoden loppua kun monella valmistajalla on "year-end" tarjouksia. Mielellään just nyt heti mulle kaikki!

Jos jollakin on hyvät refrenssit kajarijärjestelmästä, joka on laadukas mutta ei aiheuta isoa miinusta pankkitilille - eikä - johtojen määrä laukaise kroonista ahdistusta/paniikkihäiriötä niin ilmoittakaa!

Satu xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...