perjantai 6. joulukuuta 2013

Getting ready for Christmas

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi ja ihanaa joulukuuta kaikille! Vuosi lähenee loppua ja paljon on ehtinyt tapahtua tänä vuonna. Ajattelin juhlia muutosta ja laittaa itselleni joulua. Tänä vuonna en - perinteistä poiketen - vietä joulua perheen parissa suomessa, joten pakko joulumieltä on jotakin kautta hankkia. Ennen en ole moiseen viittinyt, mutta nyt on jo aika - mikä sen parempi kuin ameriikan ostosparatiisiin eri mahdollisuuksista etsimään koristeista. Pari viikkoa sitten mulle iski ihan jouluhurmos (olen jäänyt hurmos-sana koukkuun, siinä on jotain hienoa ja ytimekästä!). Päädyin lähi-Walmartiin ostamaan kuusen ja kuusen koristeista ja ulkovalot joululaulujen säestämänä.Tottakai pallot ja perkeleet piti tietenkin sointua sisustuksen kanssa ja luottokortti senkun vinkui.
kuva: weheartit.com
Innostuin jo heti kiitospäivän jälkeen pystyttämään joulukuusen, koristelemaan ja laittamalla muutaman muun jouluisen sisustuselementin, kuten parvekkeelle valot ja ulko-oveen kranssin. Ne ihan poltteli lattialla laittoa ja paikallisia tapoja noudattaen, joissain perheissä joulukuusi ostetaan ja koristellaan heti kiitospäivän jälkeen. En jäänyt aikailemaan...

Tavarat kuumeisesti odottavat purkamista ja asennusta
Kynttilät ikeaa, rewined lahja (tuoksuu siideriltä!) ja pitkä valkoinen homegoods $5
Ulkovalot $8 - suomessa vähintää tripla-hinnat?
Jääkaapissa odottaa voitaikina ja kuivakaapissa aito ja ehtaa tähtitorttuhillo, et jospa lähipäivinä tempasen levyllisen joulutorttuja. Kaveri lupasi tehdä mullakin pienen satsin porkkalaatikkoa jouluksi! Näyttää siltä, että tulee se joulu ilman lunta, paukkupakkasia ja jatkavan pimeän aiheuttamaa vitutusta!
Ovikranssi - $20 Homegoods
The tree - koristeineen kaikkineen $70
Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Satu xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...