sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikonlopun yhteenveto

Hyvää sunnuntai iltaa(tai maanantai aamuyötä suomeen)!
Ihanan rento päivä takana, joten ajattelin summata viikonlopun tapahtumat.

Eilen aamulla oli ihana herätä, kun ei paniikissa tarvinut hyökätä autokauppoihin (lievästi traumatisoitunut?). Heräsin jo 6:30, joten kävin clubitalon salilla ja hain hien pintaan ekaan kertaan yli kuukauteen. Salin jälkeen suunnittelin päivää ja kuten perjantaina kirjoittelin, seuraava etappi on kampaajalle meno, joten piipahdin kyselytunnilla eräässä kampaamossa (kenen hiusvärejä ne käyttää, osaako kukaan leikata veitsellä ym. antaen kuvan todella fanaattisesta asiakkaasta). Olin jo etukäteen lukenut netistä kommentteja/asiakkaiden kokemuksia paikasta ja lisäksi mun talonyhtiön (ja sen emoyhtiön alle kuuluvat talonyhtiöiden) asiakkaat saavat 20% alennusta vierailusta. Viimevuotiset arvailut UK:ssa eri kampaajilla (niin hyvässä kuin pahassa) ovat pistäneet vähän varovaisemmaksi kampaamoiden suhteen. Tähän päähän on jo monta vuotta käytetty tiettyä lorealin sävyä (paitsi viime vuonna UK:ssa, jossa ne ryssi mun tukan ihan täysin) ja tuolla ne sattuu käyttämään Wellan värejä.. mutta kun kassaneiti sanoi, että heillä löytyy vastaavanlaista sävytettä kun paikan toiselle omistajalle on aika, niin parempi ois tulla hyvää jälkeä... ja sain ajan jo huomisillalle. Ainakin leikkaan tän tukan, jätän värjäämättä jos pikkusenkaan alkaa tuntuu ettei ne yhtään bonjaa mua. Luojan kiitos tukka on uusiutuva luonnonvara! Terveisiä vaan suomeen luottokampaajalle, lottovoittoa/ öljymiljönääri odotellessa joka kustantaa sulle kerran 2kk:ssa vierailun tänne ;)

Sieltä suuntasin vierailulle ennestään tuntemattomaan ostariin, Galleria Dallasiin. Tunnin kierroksen ja yhden aletopin jälkeen tuumasin, ettei ole mun paikka. Kun kerta samojen liikkeitten vaatteita saa factory outleteista halvemmalla, why bother? Suuntasin sieltä suoraan luotto-ostarille, joka on täynnä outletteja. Siellä menikin tovi ja sain uudistettua perustoppeja ja parit farkut. Saman verran pistin vanhoja vaatteita pussiin kierrätykseen vietäväksi ettei jää vaatehuoneeseen lojuaan. Ja Susa, mä ymmärrän sua täysin miten olet saanut ajan täällä kulumaan viikonloppuisin!

Tänään hillitsin itteni, etten lähde Taistolla ajelulle joten olen siivonnut, järkkäilly kamoja ja saanut jopa pari taulua seinälle. Okei, tilasin netistä itelle yöpöydät, mutta sisällä olen pysynyt. Samalla muistin rakkaalta KELA:lta tulleen opintotuen takaisinperintäkirjeen (en ole ehtinyt autoepisodin takia asialle tehdä mitään) ja tässä nyt olen kirjoittanut uudelleenkäsittelypyyntöä. Vierellä tuijottaa myös Texas Driver's handbook, teoriakoe ois tulevana torstaina enkä ole vielä kunnolla lukenut opasta. Hommaa siis riittää.

kuvat: weheartit.com
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä teoriakokeeseen ja kampaajan löytämiseen. Itselläni on samat hommat takana ja teoriakoe oli helppo nakki kampaajan löytämisen rinnalla :) Kysymykset on ihan samoja kuin teoriakirjan mallikysymykset, ei kompia tmv. Kampaajan löysin etsimällä Yelpistä ja kyselemällä kavereilta mutta en vieläkään ole ihan varma tykkäänkö vai en.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana tietää, että muillakin on samoja haasteita. Toivottavasti teoriakoe osoittautuu helpoksi. Lukemisen aloittaminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Kyllä tuo kampaajakäynti pelottaa eniten, muutenkin kun tuntuu että muoti on vähän erilainen kuin euroopassa. Ainakin täällä kaikki tuntuu kulkevan farkuissa ja t-paidoissa(?)... toivottavasti osaavat leikata hiuksia...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...