keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Virkityspäivä

Hello, back in business my friends!
On ollut niin haipakkaa, muttei silti mitään niin jännää, että olisin jaksanut siitä alkaa avautumaan tänne. Tänään meillä oli firman järjestämä virkityspäivä (niin harvinaista) projektien milestone saavutusten kunniaksi. Virkistäytyminen tässä hektisessä ympäristössä tuli todella tarpeeseen.


Suunnattiin Dallasin Topgolfiin, joka sijaisti noin 30min ajomatkan päästä toimistolta. Aluksi syötiin lounasta, mikä oli positiivinen yllätys koska se oli ihan oikeeta ruokaa: lihaa, kanaa, lohkopottuja (ei friteerattuja), uunijuureksia ja hedelmiä. Perusterveellistä ruokaa.. eikä mitään pitsaa, burgeria, hodaria yms. Kiitosta menee järjestäjälle siitä. Osa ruoista oli hyvin tehty, mutta uunijuuresten porkkanat oli EPIC FAIL! Mainittakoon, että janoon oli pepsiä ja dr. pepperiä (myös diet versiot) tai lemonadea/ ice tea. Kokonaispisteet: 8+


Ruoan jälkeen alkoi parin tunnin pallon mätkiminen. Tarkoituksena oli lyödä palloa osua palloon ja saada pallo lentämään "maaleihin", joista pelaaja saa pisteitä. Pisteiden määrä riippuu mihin kohtaan pallo lentää ja mm. kuinka mihin maaliin osut (lähelle vai kauas) ja osuuko pallo maalin keskelle vai reunalle vaikuttaa pisteiden suuruuteen. Kukin pelaaja sai lyödä 5 kertaa vuorollaan. Palloissa on gps-lähettimet, joten järjestelmä pystyy laskemaan mihin maaliin pallo osui ja monta pistettä siitä saa, jotka tulevat näkyviin tv-screeniin.
The field
Alkuhaparoinnin jälkeen (löin 7. mailalla, joka on kuulemma "helpoin" - näin mulle neuvottiin)  pääsin jutusta kiinni ja pallo alkoi lenteleen (siirtyessäni driver-mailaan). Pisteitä ropisi, osuin golf-autoon (kerätessään palloja) ja minä jäi koukkuun. Varsinkin kun sain pallon lentämään melkein kentän halki eli ainakin 150yardia. Tiimikaverikin tuumasi, "Satu, if you want to go up the corporate ladder, you need to golf!" Not a problem my friend, I can handle this!

Proper golf gear - so NOT!

Going - Going - GONE!
Täällä tuntuu, et golf pelaa isoa roolia bisnes maailmassa, siinä missä Sauna suomessa 90-luvulla. Musta tulisin ihan loistava Trophy Wife manageri, kun "osaan" nyt golffata! Olin kyllä ihan läkähtynyt reissun jälkeen, ei ihme kun ulkona oli 35C lämmintä ja mulla pitkät farkut jalassa. Tänne pitää tulla uudestaan kavereiden kans lyömään palloa ja nauttimaan pari olutta. Suosittelen!

Satu xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...