perjantai 11. lokakuuta 2013

San Antonio

Hello pitkästä aikaa! Blogi on jäänyt huomioimatta viimeisten parin viikon aikana silkkaan väsymyksen ja sairastelun takia. Päätin vihdoin ryhdistäytyä ja kertoa pari viikon takaisesta reissusta San Antonioon. Sain suomesta vieraita reiluksi viikoksi ja teimme road tripin San Antonioon, joka sijaitsee Dallasista etelään n.4,5h ajomatkan päässä (okei, meikä päästeli keskinopeudella 75-80mailia tunnissa et meni vaan 4h pysähdyksineen;). Yritin ehdottaa kiertotietä takaisin, mutta päätettiin tulla mahd. nopeinta reittiä takaisin, jotta saatiin reissulaisille haettua vuokra-auto ja ehdittyä kaupungiin ennen iltapäiväruuhkia.

Mennessä pysähdyttiin pariksi tunniksi San Marcos Premium Outlet -kylään, jossa oli luksun brandien myymälöitä (mm. Prada, DVF, Boss) mutta myös perusliikkeitä esim. Tommy Hilfiger, DKNY, Ralph Lauren.. nää ei oo täällä merkkejä eikä mitään. Piipahdettiin siellä vaivaiset 3h, kun porukka oli sen verran väsynyt edellisten päivien maratoonishoppailujen takia ja jotta ehdittiin ennen pimeän tuloa hotellille.Yövyttiin Hyatt hotellissa ihan San Antonion keskustassa, sijainti oli aivan loistava sillä pääsimme Riverwalkille suoraan hotellilta. Saatiin hotelli vielä n. $100 per yö per huone, joten ei hassumpi hinta. Erikseen piti maksaa parkkipaikasta ($25 per yö) ja aamupalasta. Ekana aamuna käytiin Denny's:ssä aamupalalla ja toinen aamu syötiin hotellilla.Riverwalk on San Antonion suosituin "nähtävyys", vähän venetsien oloinen paikka vaikkei siinä mittakaavassa. Eli keskustan läpi kulkee joki, jonka viereen on rakennettu kävelykatuja ja ravintoloita. Alueseen voi tutustua kävellen tai esim. kuvissa näkyvissä vesitarkseilla.

Riverwalkin varrella on La Villita, Historic Arts Village, jossa saimme kaikessa rauhassa pyöriskellä ja ihastella arkkitehtuuria ja alueen käsityötarjontaa.

Kolmas kuuluisa nähtävyys on Alamo, entinen lähetysasema.San Antonio osoittautui varsin mukavasti kaupungiksi, voi käydä toistenkin uudestaan.  Oltiin vain kaksi yötä ja kokonainen päivä reissulaisten lyhyen vierailun takia. Aika meni kiertäen Riverwalkia, ihastellen La Villitan aluetta, vieraillessa Alamossa ja istuen iltapäivämargaritoilla ja päivä päättyi hotellin uima-altaalle loistavan kelin takia ja nauttimaan margaritoja. Viimeiset hetken saada rusketusta alle syksyksi, ettei ihan kalpene ankaran teksasin talven aikana. Lähdettin toisen aamuna heti aamupalan jälkeen, et vältetään ruuhkat.

Dinner @ Hard Rock Cafe, San Antonio
Just to make sure...
San Antinio @ nightSatu xx

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...