lauantai 24. elokuuta 2013

Radio Silence

Otsikko kertoo kaiken, viimeiset pari kuukautta on mennyt kirjoittelematta:
(Teko)syy #1: Kävin heinäkuussa Suomessa
(Teko)syy #2: Suomesta paluun jälkeen on ollut töissä niin kiirettä, ettei viikonloppuna ole jaksanut tehdä mitään muuta kuin nukkua ja hoitaa juoksevia asioita
(Teko)syy #3: Ei ole ollut mitään erikoista meneillään mistä kertoa.

Suomen reissu meni hyvin, pahoittelu kaikille niille, jotka jäi näkemättä. En halunnut aikatauluttaa koko lomaani ja viikon tein lomaviikkojen välissä töitäkin, joten piti tehdä ihan vaan... ei mitään. Mutta sain kuitenkin käytyä mustikassa, mökkeiltyä, nähtyä ystäviä, sukulaisia, isovanhempia, leikittyä kummilasten kanssa, juhlittua yhdet rippijuhlat, häät ja kummitytön 4-vuotissynttärit, istuttua iltaa  tädin luona, ja herättyä aamulla ei niin kivaan krapulaan, käytyä 20km pyörälenkillä (I miss my bike, mutta onneksi on spinning-tunnit), uitua +16 asteisessa järvivedessä (***** kylmä!), syötyä paljon Hiillos-makkaraa ja halloumi-juusto (täällä palanen maksaa $10) ja käytyä pari kertaa patiolla/ bilettämässä. Tässä on mennyt taas neljä viikkoa tätä menoa ihmetellessä. Ennen kaikkea oli ihana saada oma pirssi alle. LOL

Viime perjantaina kävin työkavereiden kanssa kannustamassa parin tutun bikini fitness/figure kilpailujen pre-judging kierrosta Dallas Convention Centerissä. Käytiin tyttöjen kanssa ensin Saint Ann-ravintolan terassilla dinnerilla Uptownissa ja suunnattiin sieltä tapahtumapaikalle kahdeksan pintaan. Oltiin ihan paineessa, että myöhästytään ja missataan koko luokka, mutta loppujen lopuksi odoteltiin puolille öihin ennen kuin nähtiin tuttumme. Paleltiin koko porukalla ja työkaveri saikin siitä flunssan. Lauantaina oli varsinaiset kilpailut (ei oltu paikalla), mutta kuultiin että toinen oli voittanut oman luokkansa ja toinen (ensikertalainen) sijoittui 10. parhaan joukkoon. Hyvä tytöt! Miesten sarjoista nähtiin Physique-luokka, joka näytti varsin mielenkiintoiselta, mutta karma teki tepposet ja kameran muistikortti oli jäänyt läppäriin! :( Sorry girls, no photos available.

Tänään kävin kampaajalla leikkauttamassa tukan, sitten suuntasin Grouponista ostamaani "Margarita" foot spaahan, johon sisältyi hierontaa, margarita (alkoholiton), reflexology hieronta (aka akupisteiden paineluhoito) jaloille ja käsille. Sieltä suuntasin dollar-elokuvateatteriin... Täydellinen rentoutumispäivä! Viikon päästä juhlitaan synttäreitä BBQ:n merkeissä työkaverin kotona ja pari viikon päähän olisi suunnitteilla mahdollisesti Texas Rangersien kotipelissä käyntiä (eli pesäpalloa) ja sitten taitaakin tulla ensimmäiset vierailijat suomesta kyläileen reilun viikon ajaksi. Suunnitteilla paljon shoppailua, hyvästä ruoasta nauttimista ja road trip San Antonioon. Lupaan, että niistä on tarjolla kuviakin eikä pelkkää mustaa valkoisella.

Satu xx

p.s. Viime kuukausien aikana olen kuullut paljon vauvauutisia ystäväpiiristä (varmasti koko suomen projektitytöt ovat sopineet tän homma ja kaikki ovat joko jo saaneet vauvan tai vähintään raskaana). Asianomaiset tietävät keistä puhun... OIKEIN PALJON ONNEA KAIKILLE AMERIIKAN "TÄDILTÄ" ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...